Pályázataink

szechenyi projekt

Termékkereső

Így rendelhet...

Igy rendelhet

Kozmetikumok

Kozmetikumok

LXLine_partner_patika

biztonsagos patika

Légy ismerősünk

Látogatások

Oldalletöltések száma: 7079699
  

Hogyan vásárolhat?

A vásárlás előtt Önnek regisztrálnia kell, a REGISZTRÁCIÓ megfelelő pontjainak kitöltésével. Ezután a kiválasztott termékek melletti kosár ikonra kattintva azt belehelyezheti virtuális kosarába. Véglegesítésig még többször módosíthat, törölhet. Amennyiben befejezte a megvásárolni kívánt termékek összeválogatását, továbbléphet a rendelés véglegesítéséhez és a fizetéshez.

A megrendelés elküldésével és annak a Fehér Kígyó Gyógyszertár Web-áruháza részéről történő e-mail-en történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a  Fehér Kígyó Gyógyszertár mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő (Vevő) között, az alábbi feltételek szerint:
A  létrejövő szerződések nyelve a magyar, az elektronikus módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Fehér Kígyó Gyógyszertár nem iktatja, magatartási kódexre nem utal. A Fehér Kígyó Gyógyszertár Web-áruháza a megbízás teljesítésekor szállítóként szerepel.

FIZETÉSI MÓDOK

Helyszínen (5900 Orosháza, Kossuth u. 42.)

 • készpénzzel, ebben az esetben soron kívül ki tudjuk szolgálni a tisztelt megrendelőt, mert előre ki tudjuk állítani a nyugtát, ill. igény esetén a számlát, természetesen ilyenkor számlázási név és cím is kell.
 • bankkártyával és egészségpénztári kártyával, ticket wellness utalvánnyal, ebben az esetben is összekészítjük a megrendelt árut, de a kártyás fizetés miatt soronkívüliséget nem tudunk biztosítani.

Postai kiszállítás mellett:

 • banki átutalással, a megrendelés után a vevő átutalja a vásárlás összegét az OROS-MED BT bank-számlájára: OTP Bank Zrt.11733041-21098396-00000000

akkor válik aktívvá a megrendelés, ha az összeg megérkezett.

Postai utánvéttel

Ennek a szolgáltatásnak a díja a gyógyszer árát és értékhatártól függően a postaköltséget tartalmazza.

 • Házhoz szállításkor pontos név, szállítási cím és telefonszám megadása szükséges,
 • számlakérés esetén a számlázási nevet és címet is meg kell adni.

AZ ÁRU ÁTVÉTELÉNEK LEHETŐSÉGEI

1. Helyszínen (a Fehér Kígyó Gyógyszertárban - 5900 Orosháza, Kossuth u. 42.)
2. Postai utánvéttel

 • Házhoz szállításkor pontos név, szállítási cím és telefonszám megadása szükséges,
 • valamint számlakérés esetén számlázási név és cím is kell.


Szállítási díj:

• Bruttó 20.000Ft értékű rendelés alatt 2300Ft 
• Bruttó 20 000Ft értékű rendelés felett INGYENES

A csomagok szállítását a Magyar Posta Zrt. végzi.


MEGJEGYZÉS:

Amennyiben a megrendelő a meglévő készletmennyiségen felül kíván vásárolni, 1 - 2 napos határidőre vállaljuk a hiányzó áru beszerzését, a nagykereskedők szállítási ütemének függvényében, természetesen amennyiben egyáltalán beszerezhető áruról van szó, és nem tartós hiánycikkről.

 • Felhívjuk tisztelt megrendelőink figyelmét arra, hogy a megrendelés egyben vásárlási és fizetési kötelezettséget is jelent, ennek tudatában kérjük a rendelések feladását.
 • A megrendelt áruk lefoglalását a rendelés időpontjától számított 48 óráig tartjuk fenn, indokolt esetben, telefonos megbeszélés alapján ez meghosszabbítható.
 • A patika garanciát vállal arra, hogy a regisztrációs adatokat bizalmasan kezeli, harmadik személy részére nem adja ki azokat.


Elállás, rendelés lemondása, hibás teljesítés

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával is. Ha rendelését az előtt kívánja lemondani, hogy azt a Patika a Szállítónak átadta volna, ezt megteheti egyszerűen telefonon, vagy e-mailben. Ez esetben a Megrendelőnek semmilyen további kötelezettség nincs. Ha a rendelést Ön már megkapta, a következőekre kell tekintettel lennie.
Étrend-kiegészítők, kozmetikumok, stb. esetében az elállási jogukkal akkor élhetnek, amennyiben a terméket bontatlan állapotban vissza tudják szolgáltatni. Készülékek esetén csak kipróbálás előtt élhet az elállás jogával, ha a használat fertőzésveszélyt jelenthet, ilyenek a vércukormérők, koleszterinszint-mérők. Gyógyszerek esetében az elállás jogával nem élhet. Elállási jog a termék átvételekor kezdődik, és 8 munkanapon belül gyakorolható. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül. Elállás esetén a vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Hibás teljesítés esetén, vagyis ha a Patika nem a kívánt árut szállította, visszaküldhető a termék a mi költségünkre. Ha ilyen fordulna elő, kérem keresse Ügyfélszolgálatunkat, hogy megbeszélhessük a teendőket.
A Fehér Kígyó Gyógyszertár elállás esetén a vevő által már kifizetett összeget legkésőbb 30 napon belül a vevővel egyeztetett módon visszafizeti. A szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Miket rendelhet meg gyógyszertárunkból?

A Fehér Kígyó Gyógyszertár Web-áruházában vény nélkül kapható gyógyszereket, homeopátiás gyógyszereket, gyógytermékeket, étrend-kiegészítőket, tápszereket, babaápolási cikkeket, kozmetikumokat, parfümöket, lábápolási termékeket, papucsokat, cipőket, egyes gyógyászati segédeszközöket, állatgyógyszereket, orvostechnikai eszközöket, és más általában gyógyszertárban forgalmazott termékeket vásárolhat meg. Magisztrális és egyedi receptúra szerinti gyógyszertári készítményekről kérjük érdeklődjön munkatársainknál!

Miket nem rendelhet meg?

Nem rendelhetők a jogszabályban felsorolt pszichotróp gyógyszerek, kábítószerek, illetve folyamatos hűtést igénylő vagy nagy tömegű termékek, valamint vényköteles gyógyszerek.

Egyéb feltételek

 • Fehér Kígyó Gyógyszertár Web-áruháza nem fogad el regisztrációt és rendelést tizennegyedik életévét még be nem töltött egyéntől!
 • Fenntartjuk a jogot hogy amennyiben az adott rendelés gyógyszerészszakmai szempontból nem elfogadható, visszautasítsuk a teljesítését! Erről minden esetben tájékoztatjuk a megrendelőt.


Vonatkozó jogszabályok
o 41/2007. EüM. rendelet
o 17/1999. Kormányrendelet
o 49/2003. GKM rendelet
o 2006. évi XCVIII. törvény

 

OGYEI logo hiv

Kosár

 x 

A kosár üres

ALMA NEW

Kérdezze meg...


Egészségpénztárak

bankkartya2

OC Cafe logo

PROMOBOX 2

gyogygond3

Cegadatok X

Beszélünk angolul, németül!
Kerekesszékkel
© Fehér Kígyó Gyógyszertár és Orvosi Központ - 2011 | Adatkezelési tájékoztató | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!