Termékkereső

Így rendelhet...

Igy rendelhet

Légy ismerősünk

Kozmetikumok

Kozmetikumok

HomeopátiaInfo

homeopatia
Beszélünk angolul, németül!

LXLine_partner_patika

biztonsagos patika

Látogatások

Oldalletöltések száma: 5662971
  

Lehoczki ZsanettDecemberben mindig egy kicsit más perspektívából közelítjük meg az egészség témakörét. Igyekszünk olyan beszélgetőtársakat interjúra felkérni, akik szószólói vagy közreműködői valamilyen társadalmi felelősségvállalásnak, legyen szó egy cég vagy egy civil szervezet, intézmény vezetőjéről. Idén szeretnénk betekintést engedni a Bliss Alapítvány és az általa fenntartott intézmény, a „Bóné András Kommunikációs és Fejlesztő Iskola” tevékenységébe, ebben Lehoczki Zsanett megbízott intézményvezető, gyógypedagógus segít bennünket.

- Köszönjük, hogy lehetőséget biztosít az alapítvány munkájának megismerésére. „Megmutathatóvá tenni a kimondhatatlant” ez olvasható honlapjukon. Tekinthetjük ezt a legfőbb küldetésük summázatának?
- Valóban ez a mondat fejezi ki leginkább szervezetünk legfőbb küldetését. A Bliss Alapítványnál* azon dolgozunk, hogy az AAK (augmentatív és alternatív kommunikáció) segítségével a nem beszélő emberek is lehetőséget kapjanak az önkifejezésre, gondolataik közlésére.

Ha a szeretetet lehet hónaphoz kötni, akkor december a szeretet hónapja...
Az ünnep arra késztetett bennünket, hogy interjúnkban bemutassuk a Bliss Alapítványt, amely küldetésének tekinti a súlyosan, halmozottan sérült, mozgás- és beszédképtelen gyermekek oktatását-nevelését.. Ebben Lehoczki Anett megbízott intézményvezető, gyógypedagógus lesz segítségünkre.

Az ajándékozásban is szeretnénk jó tanácsokat adni, hiszen az egészség a legfőbb érték. Fáradjon be patikánkba, készséggel segítünk Önnek a leghasznosabb ajándékcsomag összeállításában. A család bármelyik korosztályának hasznosak lehetnek az alábbi, a gyógyszertárban beszerezhető ajándék-ötleteink.

Béres Csepp Forte belsőleges oldatos cseppek 4x30 ml   Cebion 100 mg/ml belsőleges oldatos cseppek   Vércukormérő készülékek nagy választékban
Beres Csepp Forte 4x30ml 3D 6662 tn   Cebion 100 mg ml belsoleges oldatos cseppek 1x30ml438074 2016 tn   Dcont Ideal vercukorszintmero keszulek119826 2017 tn
Különféle digitális hőmérők   Vérnyomásmérők  nagy választékban   Szájápolási termékek széles választéka
Lazmero digitalis OMRON MC 521128260 2017 tn   Vernyomasmero aut OMRON M3 Comfortadapter434008 2018 tn   Chlorhexamed szajfertotlenito 200ml118463 2016 tn 
         
         
         
         
 

ALMA NEW

Kosár

 x 

A kosár üres

Boldog Karácsonyt

karacsony 0

Kérdezze meg...


Egészségpénztárak

bankkartya2

Aktuális ajánlat


OC Cafe logo

Magunkról...


Eu konyvek

ÜgyeletInfo

Ugyelet

PROMOBOX 2

gyogygond3

Cegadatok X

Kerekesszékkel
© Fehér Kígyó Gyógyszertár és Orvosi Központ - 2011 | Adatkezelési tájékoztató | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!