Pályázataink

szechenyi projekt

Termékkereső

Így rendelhet...

Igy rendelhet

Kozmetikumok

Kozmetikumok

LXLine_partner_patika

biztonsagos patika

Légy ismerősünk

Látogatások

Oldalletöltések száma: 6947273
  

homeopatias uvegekA télen igen gyakori légúti fertőzések leginkább vírusos eredetűek. Ahhoz, hogy elkapjuk a betegséget, két tényezőre van szükség: egyik a kórokozó, a másik pedig a befogadó szervezet, vagyis a legyengült immunrendszer. Erős, kiegyensúlyozott immunrendszerű egyén még influenzajárvány esetén sem betegszik meg.
Mit tegyünk, hogy gond nélkül átvészeljük az előttünk álló járványos időszakot?

 

 

Fertőzések szempontjából veszélyeztetettnek számítanak az idősebbek, a kismamák - hiszen a mama immunrendszere ilyenkor a fejlődő magzatot és saját magát is védi, tehát kétembernyi védelmet kell biztosítania -, valamint a csecsemők, akiknek immunrendszere az első életévük elérésekor lesz teljes.
Az influenza megelőzésére az egészséges életvitel, megfelelő táplálkozás, kellő vitamin és ásványi anyag bevitel mellett homeopátiás alkati szer szedésével személyre-szabottan erősíthetjük immunrendszerünket.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Herbaház

 

OGYEI logo hiv

Kosár

 x 

A kosár üres

ALMA NEW

Kérdezze meg...


Egészségpénztárak

bankkartya2

OC Cafe logo

PROMOBOX 2

gyogygond3

Cegadatok X

Beszélünk angolul, németül!
Kerekesszékkel
© Fehér Kígyó Gyógyszertár és Orvosi Központ - 2011 | Adatkezelési tájékoztató | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!