Termékkereső

Így rendelhet...

Igy rendelhet

Légy ismerősünk

Kozmetikumok

Kozmetikumok

HomeopátiaInfo

homeopatia
Beszélünk angolul, németül!

LXLine_partner_patika

biztonsagos patika

Látogatások

Oldalletöltések száma: 5743934
  
Szűrés a Fehér Kígyó GyógyszertárbanAz egészségügyi szűrések ügyének a fiatal korosztály megnyerése nagyon fontos, mert jellemző rájuk is a mozgásszegény életmód és az egészségtelen táplálkozás. A Fehér Kígyó Gyógyszertár munkatársai ebben a hónapban a Táncsics gimnáziumban és az Eötvös iskolában is szűrtek, alkalmanként száznál is több mérést végeztek el.
- Összességében a mérések 5 százalékánál találtunk emelkedettebb vércukorszintet, ami az országos átlagnál jobb arány. Valószínűleg nálunk többet mozognak a fiatalok, nem ért még ide a plázázás – összegez dr. Herczegfalviné dr. Abonyi Etelka. - A vércukormérés évenkénti ellenőrzése rendkívül fontos minden életkorban, mivel a cukorbetegség nem életkorfüggő, ráadásul sokáig nem okoz észrevehető tüneteket. A korai felismeréssel van esély arra, hogy a később kialakuló súlyos szövődmények elkerülhetők legyenek.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: Oroscafé
 

ALMA NEW

Kosár

 x 

A kosár üres

Kérdezze meg...


Egészségpénztárak

bankkartya2

Aktuális ajánlat


OC Cafe logo

Magunkról...


Eu konyvek

ÜgyeletInfo

Ugyelet

PROMOBOX 2

gyogygond3

Cegadatok X

Kerekesszékkel
© Fehér Kígyó Gyógyszertár és Orvosi Központ - 2011 | Adatkezelési tájékoztató | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!