Pályázataink

szechenyi projekt

Termékkereső

Így rendelhet...

Igy rendelhet

Kozmetikumok

Kozmetikumok

LXLine_partner_patika

biztonsagos patika

Légy ismerősünk

Látogatások

Oldalletöltések száma: 7095288
  

Melczer HerczegfalviA X. Országos Patika Nap Békés megyei ünnepi megnyitóján Dr. Herczegfalviné dr. Abonyi Etelka - a Fehér Kígyó Gyógyszertár vezetője  a patikában köszöntötte Dr. Dancsó József polgármester urat, országgyűlési képviselőt, Dr. Mucsi Gyula megyei tiszti főorvos urat, Lustyikné dr. Papp Anikót az orosházi járási hivatal vezetőjét Dr. Melczer Máriát a Magyar Gyógyszerész Kamara Békés Megyei elnökét, Dr. Duray Gergőt az Orosházi Kórház leendő főigazgatóját.

A tudományos blokkban különböző témájú előadások hangzottak el, ezek az előadás címére kattintva pdf formátumban letölthetőek.
• Dr. Herczegfalviné dr. Abonyi Etelka szakgyógyszerész, Fehér Kígyó Gyógyszertár: Winkler Lajos, a világhírű gyógyszerész
• Dr. Floszberger Péter rheumatológus, intézetvezető főorvos Orosházi Kórház Rehabilitációs Intézet: A rheumatológiai rehabilitáció
• Dr. Herczegfalvi Csanád szakgyógyszerész, Fehér Kígyó Gyógyszertár: Probiotikumok szerepe a mindennapokban
• Boróczky Béla befektetési tanácsadó, Budapest Bank: Betéti kamatcsökkentés versus Budapest Bank 

A rendezvényeken készült képek itt letölthetők!

babiHuszonegy év alatt számtalan fórumon és formában hallatta szavát az egészség védelmében dr. Herczegfalvi Lászlóné dr. Abonyi Etelka szakgyógyszerész. A Fehér Kígyó Gyógyszertár tulajdonosa két évtizede a gyógyítás szolgálatában tevékenykedik.
A patika az egyre bővülő ingyenes szolgáltatásokkal olyan hellyé vált, ahová a gyógyulni vágyók a gyógyszereken kívül szakszerű tanácsokért, szűrésekért is betérnek. Babi mindig hangsúlyozza: nem szabad az egészséget aprópénzre váltani, mindig a betegek érdekeit kell szem előtt tartani. A születésnap okán két évtizedes tevékenységét áttekintve, tágabb értelemben nyilatkozik a felelősségről.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: OrosCafé

20 evesNem véletlenül készültek szakdolgozatok a gyógyszertár szakmai és gazdasági életéről. Március 12-én 20 éve, hogy megnyitotta kapuit az orosháziak előtt. Az első években egyedülálló és nagy vállalkozásként vonult be a köztudatba, sokan nem is gondolták, hogy mára a város patinás épületegyüttese lesz, tartalmas két évtizedes szakmai háttérrel.

110422 feher kigyo szuresA jótékonykodás egy sajátos formáját választja évek óta a Fehér Kígyó Gyógyszertár. Dr. Herczegfalvi Lászlóné dr. Abonyi Etelka szakgyógyszerész azt vallja: ügyek mellé áll, arra áldoz, amivel több emberen tud segíteni.
Elsősorban „az egészség érték” mottóval csatlakozik különböző szűrőprogramokhoz, ill. kezdeményez évek óta szűréseket, egyesek állandóan elérhetőek a patikában, ingyenesen. Számtalan eseményen ingyenesen biztosítja az embereknek azt a tükröt, amibe belenézni sokszor igen hasznosnak bizonyul. Hiszen egy időben felfedezett betegség sokkal jobb eséllyel gyógyítható, mint az akut.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!
Forrás: OrosCafé

intexEgyszerű a használat, gyors az eredmény – többféle drogteszt használható az állapotfelmérésre.
- Széles skáláját lehet kapni már a szervezetünk állapotát kimutató különböző teszteknek. Gyors, tájékoztató vizsgálatok ezek, melyek adott esetben felesleges idegeskedéstől szabadítanak meg minket, vagy időben orvoshoz irányítanak– tájékoztat dr. Herczegfalviné dr. Abonyi Etelka. – Ide tartoznak a drogtesztek is, amelyek megismertetésére évek óta törekszünk. Egészségnapokon iskolákban, beszélgetést követően osztogattunk drogok kimutatására szolgáló teszteket. A fiatalok nagy érdeklődést mutatnak iránta, de a gyógyszertárba már ritkábban jönnek be érte. A tapasztalatunk az, hogy inkább a fiatalok vásárolják a teszteket és nem a szülők. Helyes is ez, mi is a fiatalok tájékoztatására törekszünk elsősorban – emelte ki a szakgyógyszerész.
A cikk teljes terjedelemben itt olvasható!

allergia-17Még mindig életben van országos szinten a vörös riasztás a magas pollenkoncentráció miatt, sőt egyes megyékben már sötétbordóra emelték a fokozatot.
Orosháza a kevésbé fertőzött területek közé tartozik.

Az OrosCafé weboldalán a cikk itt érhető el! 

OGYEI logo hiv

Kosár

 x 

A kosár üres

ALMA NEW

Kérdezze meg...


Egészségpénztárak

bankkartya2

OC Cafe logo

PROMOBOX 2

gyogygond3

Cegadatok X

Beszélünk angolul, németül!
Kerekesszékkel
© Fehér Kígyó Gyógyszertár és Orvosi Központ - 2011 | Adatkezelési tájékoztató | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!