Pályázataink

szechenyi projekt

Termékkereső

Így rendelhet...

Igy rendelhet

Kozmetikumok

Kozmetikumok

LXLine_partner_patika

biztonsagos patika

Légy ismerősünk

Látogatások

Oldalletöltések száma: 7079885
  

Vas_KomplexVas Komplex kapszula 32 db: Vasat, C-vitamint, hisztidint, B12-vitamint és folsavat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.    
     

Vásárlás!

Hatóanyag: Vas-II-glukonát 117 mg (megfelel 14 mg vasnak) kapszulánként, aszkorbinsav 105 mg (megfelel 100 mg C-vitaminnak), hisztidin 25 mg, ciano-kobalamin 1 mg (megfelel 1 mikrogramm B12-vitaminnak), folsav 0,4 mg.
Javallat: Vaspótlás: erősebb vérzéssel járó műtétek után, havi vérzés, serdülő lányoknál a növekedés időszakában, várandósság és szoptatás ideje alatt. Vashiány megelőzésére.
Alkalmazás: Felnőtteknek: napi egy kapszula bő vízzel, étkezés előtt. A C-vitamin segíti a vas hasznosulását, így a bevitt vas felszívódásának hatékonysága magasabb, mint C-vitamin hiányában. A hisztidin fontos fehérje- és enzim-alkotóelem, a vas hasznosulását segíti elő azáltal, hogy a Ferritin nevű vastároló protein képzésében aktív szerepet játszik. A B12-vitamin a fehérje, valamint vörös- és fehérvérsejt képzésben tölt be fontos szerepet, míg a folsav elengedhetetlen a sejtosztódáshoz és megújuláshoz.

Dr. Herczegfalviné Dr. Abonyi Etelka

 

OGYEI logo hiv

Kosár

 x 

A kosár üres

ALMA NEW

Kérdezze meg...


Egészségpénztárak

bankkartya2

OC Cafe logo

PROMOBOX 2

gyogygond3

Cegadatok X

Beszélünk angolul, németül!
Kerekesszékkel
© Fehér Kígyó Gyógyszertár és Orvosi Központ - 2011 | Adatkezelési tájékoztató | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!